Sluit
0 Menu

Je bent hier: HomeWinkelOverigDaglichtsystemenDakramen voor dakbeplatingVelux tuimelraam GGU MK06 78x118cm wit kunststof+ Profiled Window gootstuk

Dakramen voor dakbeplating

Velux tuimelraam GGU MK06 78x118cm wit kunststof+ Profiled Window gootstuk

Velux tuimelraam GGU MK06 78x118cm wit kunststof+ Profiled Window gootstuk

  Leverbaar voor Kingspan, Joris Ide, FALK bouwsystemen en Isopan.
  Prijs op aanvraag

Vraag een offerte aan Wij reageren altijd met een persoonlijk antwoord

Leverbaar voor Kingspan, Joris Ide, FALK bouwsystemen en Isopan.

Graag zelf vermelden type u wilt ontvangen (bij offerte aanvraag).
Bekijk productspecificatie (pdf)

Omschrijving

Daglicht in uw bedrijfspand of winkel zorgt voor een natuurlijke, rustige uitstraling en een prettig leef- of werkklimaat. Het is ook duurzaam: u bespaart hiermee op energie en lampen. Althans … als de isowaarde van het pand hetzelfde blijft. In de praktijk echter lopen veel architecten, ondernemers en particulieren tegen problemen aan wanneer ze een daglichtvoorziening in dakpanelen willen aanbrengen: doordat deze panelen uit één geheel bestaan, is het technisch lastig om hier een goed geïsoleerde daglichtvoorziening in te plaatsen. Vaak kiezen ze dan voor een niet of weinig isolerende oplossing. Maar dat vermindert wel de isolerende waarde van het gehéle dak drastisch. Met Profiled Window heeft u dé daglichtoplossing voor dakpanelen!

Een Profiled Window bestaat uit een Velux tuimelraam GGL of GGU MK06 in een frame dat waterdicht kan worden gemonteerd op elk dakpaneel (dakpanpanelen, golfpanelen en trapezium panelen), waarbij de goede isolatie gewaarborgd blijft. Als finishing touch is er ook een binnenafwerklijst verkrijgbaar. Informeer bij ons indien u speciale wensen heeft. Bijvoorbeeld afwijkende maten, speciaal glas of een bijzondere framekleur. Ook montage kunnen wij voor u regelen.

Let op: dit gootstuk + raam is alleen verkrijgbaar in de MK06 afmeting 78x118cm (andere maatvoeringen moeten speciaal gemaakt worden voor u).

Nieuwsgierig? Kom langs voor een kop koffie en bekijk met eigen ogen hoe het met gootstuk eruit ziet!

 

 

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met Paul Feenstra
0566 840 367