Sluit

Advies nodig? Of een offerte op maat?
Neem contact op of stuur een e-mail

0 Menu  

Advies nodig?

Stuur een WhatsApp bericht
met jouw vraag en/of foto van
jouw probleem naar 06 33 05 94 60

Of bel het verkoopteam
0566 – 840 367

Openingstijden


Maandag      08:00 – 17:00
Dinsdag       08:00 – 17:00
Woensdag   08:00 – 17:00
Donderdag  08:00 – 17:00
Vrijdag         08:00 – 17:00

Zaterdag      09:30 – 12:00
Zondag        Gesloten

Je bent hier: HomeOver ons

Over ons

Bouwmaterialenleverancier.nl is de online webshop van Handelsonderneming Sjoerd de Boer. Wij zijn als één van de allereerste leveranciers gestart om bouwmaterialen via internet verkopen. Na ons hebben velen dit voorbeeld gevolgd. Sjoerd de Boer en Nynke Brinksma zijn de drijvende krachten achter Handelsonderneming Sjoerd de Boer. Sjoerd doet de inkoop en verkoop en Nynke de administratie van het bedrijf.

Klein maar goed georganiseerd

Door klein maar goed georganiseerd te blijven werken, hebben wij als één van de weinigen onze prijzen laag kunnen houden en vele duizenden bestellingen naar volle tevredenheid afgehandeld.
Het is een illusie dat webshops in bouwmaterialen alles op voorraad kunnen hebben, Indien dit zo was, zou er gemiddeld een voorraad gehouden moeten worden van enkele tientallen miljoenen en zouden we een loods moeten hebben die 10x zo groot is als de RAI in Amsterdam !

Ons team:  

 

Samenwerking

Door samen te werken met collega leveranciers  en fabrieken kunnen wij de prijzen laag houden. Want samenwerken is beter dan concurreren ! Ook kunnen we op deze manier mee werken aan nieuwe innovaties en het milieu besparen door transportritten korter te houden.

Werkwijze

Materialen voor zuid, west en oost Nederland worden bezorgd door een vaste collega, omgekeerd verzorgen wij weer voor hen de materialen weer in noord Nederland. Op deze manier besparen we enorm veel transportkosten. Een ander voordeel is dat er in elke regio weer vraag is naar andere goederen. Boven de rivieren wordt er bijvoorbeeld veel gebruik gemaakt van 38 mm dikke balken, terwijl er onder de rivieren voornamelijk gebruik gemaakt wordt van 44 mm dikke balken. Hierdoor kunnen we samen met onze collega’s een betere voorraad houden.

Verzenden

Kleine bestellingen doen we allemaal via 1 van de regiomagazijnen, grotere bestellingen kunnen we materiaal rechtstreeks van fabriek naar klant  vervoeren, hierdoor kunnen we enorme scherpe prijzen neerleggen, omdat we de magazijnkosten en vervoerskosten van magazijn naar klant niet door hoeven door te rekenen.

Voor vragen en adviezen zijn wij altijd bereikbaar via telefoon of mail, maar ook een kop koffie staat bij ons altijd klaar op de Klif 2 te Grou.

Met vriendelijke groeten
SjdB gevel- en dakbeplating
Klif 2
9001 XR Grou
0566 840367