Sluit
0 Menu

Je bent hier: HomeSandwichpanelen

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn moderne, lichtgewicht panelen die perfect te gebruiken zijn als isolatie en afwerking voor daken en gevels. Het ideale bouwmateriaal voor uw woning, tuinhuis, overkapping of berging.

  • Verkrijgbaar in diverse vormen, dikten, coatings en kleuren
  • Isolatie- en afwerkpaneel in één
  • Hoge isolatiewaarde

Wat zijn sandwichpanelen?

Sandwichpanelen zijn isolatie- en afwerkingspanelen in één. Ze bestaan uit een stalen buitenschil en een binnenlaag van isolerend PIR-schuim. Deze combinatie van materialen zorgt voor een uitstekende geluidsisolatie, thermische isolatie en weersbestendigheid. Sandwichpanelen zorgen voor een snel resulaat. Een snel bouwproces voor projecten uiteenlopend van een woning tot berging. Door de moderne uitstraling en verkrijgbaarheid in diverse vormen, dikten, coatings en kleuren zijn ze geliefd bij architecten, bouwbedrijven en ZZP’ers werkzaam in de bouw.

Hoe sandwichpanelen monteren?

Sandwichpanelen zijn eenvoudig te monteren met onze bevestigingsmaterialen en schroeven. In onze eigen zagerij maken we de panelen op maat. Zodat u direct aan de slag kunt. Dat zorgt voor een snel bouwproces en resultaat.

• Zorgt voor een snel bouwproces
• Uit voorraad leverbaar
• Wij bezorgen zelf en leveren door heel Nederland

Op voorraad in Grou, Friesland

In onze showroom in Grou vindt u alle informatie over onze producten. Onze experts adviseren u graag over de juiste producten en toepassing voor uw project. Wij leveren door heel Nederland en door onze centrale ligging zijn we dichtbij als u ons nodig heeft. Zelfs op zaterdagochtend staan wij voor u klaar. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers vrijblijvend een afspraak te maken.

Sandwichpanelen zijn bouwmaterialen voor de bouw van gevels en daken. Door de hoge isolatiewaarde (R = 42) is het een uitstekende oplossing voor energiebesparing. De sandwichpanelen zijn eenvoudig te monteren. Het materiaal is geschikt voor zowel horizontale als verticale oppervlakken. In diverse vormen, diktes, coatings en kleuren kunt u het in bijna alle toepassingen gebruiken.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met Paul Feenstra
0566 840 367