Sluit
0 Menu

Je bent hier: HomeDakpanplaten

Dakpanplaten

Ongeïsoleerde dakpanplaten

Geïsoleerde dakpanplaten

Dakpanplaten zijn een alternatief voor de klassieke dakpannen. Ze zijn licht van gewicht, gemakkelijk te monteren en verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren.

  • Verkrijgbaar in diverse dikten en kleuren
  • Duurzaam en onderhoudsarm
  • Eenvoudig te monteren
SjdB dakpanplaten friesland uit voorraad leverbaar
SjdB dakpanplaten friesland bezorging nederland

Wat zijn dakpanplaten?

Dakpanplaten zijn platen om daken te bekleden. Ons assortiment omvat snel te monteren, geïsoleerde of ongeïsoleerde dakpanplaten. Vaak bestaat één plaat uit 5 rijen van 6 ‘dakpannen’, maar ook grotere afmetingen komen voor. Het materiaal van een dakpanplaat is staal, aluminium of kunststof.

Hoe dakpanplaten monteren?

Dakpanplaten zijn eenvoudig te monteren met onze bevestigingsmaterialen en schroeven. In onze eigen zagerij maken we de panelen op maat. Zodat u direct aan de slag kunt. Dat zorgt voor een snel bouwproces en resultaat. Inregenen kan worden voorkomen door het gebruik van de juiste afwerk- en hulpstukken.

• Zorgt voor een snel bouwproces
• Uit voorraad leverbaar
• Wij bezorgen zelf en leveren door heel Nederland

Waarom dakplaten?

Dakplaten zijn eenvoudig te monteren, minder arbeidsintensief en meer onderhoudsarm in vergelijking met klassieke dakpannen. Daardoor is het een duurzaam bouwmateriaal voor uw toepassing.

Door het lichte gewicht onze dakplaten zijn ze niet alleen eenvoudig te monteren maar ook goed te vervoeren. In onze eigen zagerij maken we dakplaten op maat waarna u ze kunt laten bezorgen of ophalen. Wij leveren door heel Nederland. Wilt u dakplaten komen afhalen? Dan is er een heftruck aanwezig om uw kar te laden.

SjdB dakpanplaten friesland op maat gemaakt
SjdB dakpanplaten friesland advies showroom

Showroom en advies in Grou, Friesland

In onze showroom in Grou vindt u alle informatie over onze producten. Onze experts adviseren u graag over de juiste producten en toepassing voor uw project. Wij leveren door heel Nederland en door onze centrale ligging zijn we dichtbij als u ons nodig heeft. Zelfs op zaterdagochtend staan wij voor u klaar. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers vrijblijvend een afspraak te maken.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met Sjoerd de Boer
0566 840 367