Sluit
0 Menu

Je bent hier: HomeWinkelDaglichtsystemenDakramen voor dakpannenUitzettuimelvenster houtVelux GPL Uitzettuimelvenster 78x140cm GPL MK08

Uitzettuimelvenster hout

Velux GPL Uitzettuimelvenster 78x140cm GPL MK08

Velux GPL Uitzettuimelvenster 78x140cm GPL MK08

  Prijs op aanvraag

Vraag een offerte aan Wij reageren altijd met een persoonlijk antwoord

Verwachtte levertijd: 10 werkdagen Bekijk productspecificatie (pdf)

VELUX uitzettuimelvensters

Een zolder is niet af als u niet kunt profiteren van een fantastisch vrij uitzicht. Met VELUX uitzettuimelvensters is dit fantastische en onbelemmerde uitzicht beschikbaar. Uitzettuimelvensters scharnieren aan de bovenzijde en openen boven uw hoofd. Zo kunt u ongestoord genieten van uw uitzicht over stad en land.

Product eigenschappen:

Opent, al dan niet traploos, tot een hoek van 45° ten opzichte van de dakhelling. Het scharnierpunt ligt hierbij aan de bovenzijde. Wanneer het dakraam volledig geopend is, bevind het draaiend gedeelte zich boven uw hoofd. Zo wordt uw uitzicht niet gehinderd. De handgreep bevind zich aan de onderzijde van het dakraam. U duwt het raam dus naar buiten toe open. Om de buitenruit op veilige wijze te kunnen reinigen kunt u met behulp van de vensterbrede handgreep aan de bovenzijde het dakraam 165° rondom de as draaien en in deze positie fixeren. Monteer VELUX raamdecoratie, buiten zonweringen of rolluiken voor meer comfort, betere isolatie en minder energieverbruik.

Kleur

Wit afgelakt

Afmeting

78x140cm

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met Paul Feenstra
0566 840 367