Sluit
0 Menu

Je bent hier: HomePIR isolatieplaten

PIR isolatieplaten

PIR isolatieplaten zijn populair om daken, muren of vloeren mee te isoleren Ze zijn licht van gewicht, gemakkelijk te monteren en verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren.

  • Vochtbestendig
  • Van binnen- of buitenaf isoleren
  • Eenvoudig te monteren
SjdB PIR isolatieplaten friesland op maat gemaakt
SjdB PIR isolatieplaten friesland uit voorraad leverbaar

Wat zijn PIR isolatieplaten?

PIR isolatieplaten zijn gemaakt van kunststof met een gesloten celstructuur. Ze zijn vochtbestendig, zodat u ze kunt gebruiken voor schuine daken, platte daken, spouwmuren, voorzetwanden, vloeren en badkamers. De platen zijn hard en stevig en tegelijkertijd licht van gewicht.

Op voorraad in Grou, Friesland

Direct leverbaar

Voorraad fabriek

levertijd c.a. 3 werkdagen

Hoe PIR isolatieplaten monteren?

PIR isolatie platen kunnen met drukverdeelplaten en dakschroeven bevestigd worden op hout en staal. In onze eigen zagerij maken we de panelen op maat. Zodat u direct aan de slag kunt. Dat zorgt voor een snel bouwproces en resultaat. Dicht alle naden en kieren tussen de PIR platen goed af. Gebruik hier speciale tape en purschuim voor.

• Duurzamer en energiezuiniger huis
• Uit voorraad leverbaar
• Wij bezorgen zelf en leveren door heel Nederland

Waarom PIR platen?

PIR-isolatieplaten zijn ideaal voor het isoleren van daken of muren omdat ze stevig genoeg zijn om op te lopen, maar toch licht genoeg om gemakkelijk mee te werken. Ze zijn brandveilig en hebben een hoge isolatiewaarde, zodat de warmte niet kan ontsnappen van binnenuit uw huis. Bovendien kan de kou tijdens de koude wintermaanden ook niet van buitenaf in uw warme huis binnendringen. Dit betekent dat u geniet van een comfortabelere leefomgeving – en een die duurzamer en energiezuiniger is dan ooit tevoren.

Door het lichte gewicht onze dakplaten zijn ze niet alleen eenvoudig te monteren maar ook goed te vervoeren. In onze eigen zagerij maken we PIR isolatieplaten op maat waarna u ze kunt laten bezorgen of ophalen. Wij leveren door heel Nederland. Wilt u PIR platen komen afhalen? Dan is er een heftruck aanwezig om uw kar te laden.

SjdB PIR isolatieplaten friesland advies showroom
SjdB PIR isolatieplaten friesland bezorging nederland

Showroom en advies in Grou, Friesland

In onze showroom in Grou vindt u alle informatie over onze producten. Onze experts adviseren u graag over de juiste producten en toepassing voor uw project. Wij leveren door heel Nederland en door onze centrale ligging zijn we dichtbij als u ons nodig heeft. Zelfs op zaterdagochtend staan wij voor u klaar. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers vrijblijvend een afspraak te maken.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met Sjoerd de Boer
0566 840 367