Sluit
0 Menu

Je bent hier: HomeWinkelDaglichtsystemenDakramen voor dakpannenUitzettuimelvenster kunstofVelux GPU Uitzettuimelvenster 94x140cm GPU PK08

Uitzettuimelvenster kunstof

Velux GPU Uitzettuimelvenster 94x140cm GPU PK08

Velux GPU Uitzettuimelvenster 94x140cm GPU PK08

  Prijs op aanvraag

Vraag een offerte aan Wij reageren altijd met een persoonlijk antwoord

Verwachtte levertijd: 10 werkdagen Bekijk productspecificatie (pdf)

VELUX uitzettuimelvensters

Een zolder is niet af als u niet kunt profiteren van een fantastisch vrij uitzicht. Met VELUX uitzettuimelvensters is dit fantastische en onbelemmerde uitzicht beschikbaar. Uitzettuimelvensters scharnieren aan de bovenzijde en openen boven uw hoofd. Zo kunt u ongestoord genieten van uw uitzicht over stad en land.

Product eigenschappen:

Opent, al dan niet traploos, tot een hoek van 45° ten opzichte van de dakhelling. Het scharnierpunt ligt hierbij aan de bovenzijde. Wanneer het dakraam volledig geopend is, bevind het draaiend gedeelte zich boven uw hoofd. Zo wordt uw uitzicht niet gehinderd. De handgreep bevind zich aan de onderzijde van het dakraam. U duwt het raam dus naar buiten toe open. Om de buitenruit op veilige wijze te kunnen reinigen kunt u met behulp van de vensterbrede handgreep aan de bovenzijde het dakraam 165° rondom de as draaien en in deze positie fixeren. Monteer VELUX raamdecoratie, buiten zonweringen of rolluiken voor meer comfort, betere isolatie en minder energieverbruik.

Afmetingen

94x140cm

Kleur

Wit

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met Sjoerd de Boer
0566 840 367