Sluit
0 Menu

Je bent hier: HomeWinkelGevelProfielplatenFalk 1000 TR ongeïsoleerdFALK Block

Falk 1000 TR ongeïsoleerd

FALK Block

FALK Block

Prijs op aanvraag
Maatwerk ook mogelijk 
Diverse maten op voorraad 

Vraag een offerte aan Wij reageren altijd met een persoonlijk antwoord

Verwachtte levertijd: Op aanvraag

Omschrijving

Leverbaar in alle standaard kleuren van FALK en verkrijgbaar in lengtes tot 6 meter, kunnen de FALK Blockprofielen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. Deze profielen zijn toepasbaar op alle FALK Carrier sandwichpanelen. De FALK Block onderscheidt zich door eenvoud en robuustheid, met 90 graden hoeken die elkaar afwisselen in hoogte en breedte, wat zorgt voor een stijlvolle geveluitstraling. Blockprofielen zijn populair vanwege hun eenvoudige en robuuste uitstraling en het gemak van installatie.

De FALK Blockprofielen zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren, waarbij horizontale montage ideaal is vanwege de licht afwaterende liggende delen. Ze zijn geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en kunnen worden afgestemd op de architectuur en stijl van het gebouw. Voor de beste resultaten worden de profielen bij voorkeur geïnstalleerd op de FALK carrier sandwichpanelen, die de juiste isolatiewaarde bieden. Daarna worden de profielen op het sandwich carrierpaneel bevestigd.

De FALK Block is verkrijgbaar in drie varianten die onderling gecombineerd kunnen worden voor een origineel en strak gevelbeeld. De Block 1 heeft vaste maten met blokken die in een vast patroon elkaar gestaag afwisselen. Block 2 introduceert variatie met afwisselend hoge en lage blokken, wat zorgt voor een interessante schaduwwerking. Block 3 biedt een robuuste uitstraling met bredere blokken, waarbij brede en smalle banen elkaar afwisselen voor een dynamisch effect bij een loodrechte aanblik.


Eigenschappen

Plaatdikte 0,63 mm
Minimale lengte 200 mm
Maximale lengte 6.000 mm
Toepassing Horizontaal en verticaal mogelijk

 

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met Sjoerd de Boer
0566 840 367