Sluit
0 Menu

Je bent hier: HomeWinkelGevelProfielplatenFalk 1000 TR ongeïsoleerdFALK Pyramid

Falk 1000 TR ongeïsoleerd

FALK Pyramid

FALK Pyramid

Prijs op aanvraag
Maatwerk ook mogelijk 
Diverse maten op voorraad 

Vraag een offerte aan Wij reageren altijd met een persoonlijk antwoord

Verwachtte levertijd: Op aanvraag

Omschrijving

De eeuwenoude piramides herkennen we allemaal als driehoekige bouwwerken uit de oude Egyptische beschaving. In de moderne architectuur kan een puntprofiel ook worden toegepast in gevelontwerpen. Daarom hebben we onze puntvormige profielen vernoemd naar deze majestueuze bouwwerken.

De FALK PYRAMID, net als de andere designprofielen, is verkrijgbaar in drie varianten die onderling gevarieerd kunnen worden. De PYRAMID 1 is het basisprofiel met punten van gelijke hoogte, wat zorgt voor een repeterend en strak gevelbeeld. De PYRAMID 2 heeft als basis hetzelfde profiel als de Pyramid 1, maar wisselt af met subtiele punten van 14 mm hoog, waardoor het repeterende patroon behouden blijft.

De PYRAMID 3 is een robuustere variant van de Pyramid 2 en biedt een stevige uitstraling. Dit profiel wisselt hoge en lage punten af, wat zorgt voor een dynamisch effect.

De puntprofielen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd. In de meest ideale situatie gebeurt dit op een FALK Carrier sandwichpaneel.


Eigenschappen

Plaatdikte 0,63 mm
Minimale lengte 200 mm
Maximale lengte 6.000 mm
Toepassing Horizontaal en verticaal mogelijk

 

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met Paul Feenstra
0566 840 367