Sluit
0 Menu

Je bent hier: HomeWinkelAfdichtingStalen profielafdichtingSpag stalen profielafdichting t.b.v. Falk 1000 TR

Stalen profielafdichting

Spag stalen profielafdichting t.b.v. Falk 1000 TR

Spag stalen profielafdichting t.b.v. Falk 1000 TR

  Levertijd 5 werkdagen
  Prijs op aanvraag

Vraag een offerte aan Wij reageren altijd met een persoonlijk antwoord

Onze producten en service werd afgelopen jaar door onze klanten beoordeeld met een rapportcijfer van gemiddeld 9,4 Verwachtte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Voor een nette afwerking van de aansluitingen in de goot is het SPAG (Standaard Profiel Afdichting Goot) profiel beschikbaar. Met dit profiel kan de kopse zijde van een FALK TR-paneel keurig worden afgewerkt, zodat het isolatieschuim niet meer zichtbaar is. Het profiel is leverbaar in dezelfde coatings en kleuren als de panelen, wat zorgt voor een perfecte overeenkomst.

Daarnaast zijn deuren en ramen onmisbaar in elk gebouw, inclusief die met sandwichpanelen. Voor deze toepassingen zijn diverse varianten beschikbaar, waarbij eigenschappen zoals kleur, coating en dikte van de deuren door de klant kunnen worden bepaald.

De stalen afdichtprofielen zorgen voor een perfecte afdichting van sandwichpanelen en profielplaten. Ze sluiten naadloos aan op FALK golf-, trapezium- en TR3+ sandwichpanelen en profielplaten. Deze zetwerkprofielen voor FALK panelen zorgen ervoor dat het PIR-isolatieschuim vrijwel onzichtbaar is. De keuze in kleuren en coatings is identiek aan die van de sandwichpanelen, waardoor een uniforme en esthetisch aantrekkelijke afwerking wordt gegarandeerd.

 

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met Sjoerd de Boer
0566 840 367