Sluit
0 Menu

Je bent hier: HomeWinkelOverigGipsvezelplaatFermacell Gipsvezelplaat 2600X1200X10mm rechte kant

Gipsvezelplaat

Fermacell Gipsvezelplaat 2600X1200X10mm rechte kant

Fermacell Gipsvezelplaat 2600X1200X10mm rechte kant


  Op voorraad

Prijs per plaat

Vraag een offerte aan Bij 50 platen of meer kunt u een offerte aanvragen

Verwachtte levertijd: 1 - 4 werkdagen Bekijk productspecificatie (pdf)

Bij afbouwwerkzaamheden zijn FERMACELL Gipsvezelplaten bij uitstek geschikt om toegepast te worden in zowel nieuwbouw als renovatie, bij deeloplossingen en grote projecten voor:
– Lichte scheidingswanden met een stalen of houten onderconstructie
– Voorzetwanden
– Zolderaftimmering
– Vloerelementen
– Plafonds

Fermacell is een afbouwplaat, een brandwerende plaat en een plaat voor vochtige ruimtes tegelijk. De samenstelling van het materiaal van fermacell wordt door het proefrapport van het “Institut für Bautechnik, Berlin (nicht brennbare Baustoffe der Klasse A 2 – Prüfzeichen PA-III 4.6) aangetoond. Door een producttest heeft het “Österreichische Institut für Baubiologie, Wien” de fermacell Gipsvezelplaat als bouwbiologisch aan te raden ingeschaald. Van het “Institut für Baubiologie Rosenheim GmbH” werd op basis van de uitstekende testresultaten aan alle nederzettingen voor het product fermacell een keurmerk verleend. Ook het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie (NIBE) constateerde dat het gebruik van fermacell Afbouwplaten vanuit bouwbiologisch en bouwecologisch oogpunt als een bij voorkeur toe te passen product (klasse 1b) aan te merken valt.

Fermacell bereikt de beproefde kwaliteit door een overtuigend totaalconcept, dat bij de productie begint. fermacell Gipsvezelplaten bestaan uit gips en papiervezels die beide worden gewonnen uit een recyclingsprocedé van afvalmaterialen. Een homogeen mengsel van deze twee natuurlijke grondstoffen wordt op een computerbestuurde productiestraat na toevoeging van water – zonder andere bindmiddelen – onder hoge druk tot stabiele en reukneutrale platen geperst, gedroogd en op maat gesneden. Dit is een innovatief en ecologisch verantwoord productieproces met uiterst strenge kwaliteitscontroles (o.a. KOMO/ KIWA).

Afmetingen

2600X1200X10mm

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met Janneke Blanke
0566 840 367