Sluit
0 Menu

Je bent hier: HomeKlantenserviceLevering

Levering

U kunt op het bestelformulier de gewenste leverdatum invoeren, Wij bezorgen de gewenste materialen dan ook op deze dag. Uiteraard kan het voorkomen datmaterialen om een bepaalde reden net even op zijn, waardoor leverdag niet haalbaaris. In deze gevallen nemen wij altijd vooraf contact met u op om een nieuwe datum te prikken. Ook bevestigen wij altijd uw bestelling met de leverdag. Wij werken met een extern transportbedrijf die materialen op route rijd. Hierdoor kunnen nooit toezeggingen doen hoe laat de chauffeur er zal zijn. Wel doet de chauffeur altijd 30 minuten vooraf een telefoontje naar u om te vertellen dat hij er aan komt. Indien u niet aanwezig kunt zijn, is dit geen probleem, wel willen we graag dit vooraf weten. Dit kunt u in het vakje “gewenste leverdag” er bij vermelden.

Materialen besteld voor 12 uur kunnen al op de volgende werkdag afgeleverd worden. De materialen gaan tussen 13 uur en 14 uur bij ons van het terrein naar de opslag van de vervoerder, deze verdeeld de materialen weer over verschillende vrachtwagens, zodat we bijna in iedere regio elke dag kunnen lossen.

Controleren materialen na levering.

Controleer samen met de chauffeur of u de gewenste hoeveelheid  materialen heeft ontvangen. Indien aantallen niet kloppen of materiaal heeft schade opgelopen bij transport vermeld dit direct op de vrachtbon. Informeer ook de binnnendienst van Bouwaterialenleverancier. Bij transportschade zet het materiaal (dat nog op de pallets staat) altijd op de foto. Op deze manier hebben we nooit discussie met onze transporteur.

Pallets

Op de vrachtbon staan alrijd de pallets vermeld. Hierbij staat ook vermeld of het een statiegeld pallet is. Statiegeld pallets komen we weer retour halen, hierover informeren wij u vooraf. Wegwerp pallets mag u houden. Bij twijfel kunt u altijd de chauffeur vragen. Wij behouden het voorrecht om statiegeldpallets achteraf in rekening te brengen, indien deze niet meer retour te halen zijn. kleine pallets kosten 35 euro, grote gipspallets kosten 45 euro. Let op: wij brengen deze kosten nooit in rekening, alleen als de pallets niet meer retour te halen zijn !