Sluit
0 Menu

Je bent hier: HomeKlantenserviceBestelprocedure

Bestelprocedure

Bestellen:

Zet al je gewenste producten in het winkelmandje, vervolgens vul je in het bestelmenu jouw gegevens + de gewenste leverdag in (ma – vr).

Leverdag:

Jij bepaalt de gewenste leverdag! Deze kun je in het bestelmenu invoeren. Wel zien we het liefst dat er enkele dagen tussen bestelling en levering zit, we kunnen dan eventueel ook goederen uit andere magazijnen laten komen. Uiteraard kunnen we binnen 1 werkdag goederen leveren, bij het product staat het aantal werkdagen goed vermeld . Voor 12 uur bestelt, de volgende werkdag leverbaar. Heb je een spoedlevering, doe een mailtje of een belletje, dan komen we er bijna altijd uit.

Bevestiging levering:

Binnen enkele uren na de bestelling, bevestigen we dat we op de gewenste leverdag gaan leveren. Indien we deze niet halen, nemen we uiteraard contact met u op.

Tijdstip van lossen op de leverdag:

De chauffeur heeft meestal ca 30 losadressen bij zich in de vrachtwagen, deze rijdt hij op route om zo snel en voordelig mogelijk zijn route te rijden. Ook moet de chauffeur regelmatig op adressen weer goederen laden, hierdoor is het onmogelijk om toezeggingen te doen over het lostijdstip. Wel hebben we een goede afspraak met onze transporteur dat hij 30 min vooraf een belletje doet op het opgegeven telefoonnummer.

Moet ik aanwezig zijn?:

Het liefst zien we dat er iemand aanwezig is. Dit mag ook een buurman of buurvrouw zijn. Indien je niet aanwezig kunt zijn is dit geen probleem. In dat geval plaats even een bordje op de locatie waar je het liefst ziet dat de goederen gelost worden. Op deze manier voorkomen we dat het op de verkeerde locatie staat. Vermeld ook even in het bestelmenu dat je niet aanwezig bent,  zodat wij dit op de pakbon kunnen zetten.

Hoe worden de goederen gelost:

De chauffeur komt met een vrachtwagen en kooiaap of met een trailer met kraan erop. De goederen staan op pallets. Met de kooiaap of kraan lost de chauffeur de goederen op de gewenste locatie. (Hij helpt niet mee om de goederen naar binnen te sjouwen!)

Statiegeld pallets:

De bestelde materialen worden op pallets gelost. Op de leverbon die u moet ondertekenen staat goed vermeld of het statiegeld pallets zijn of wegwerp pallets. (Ook kan u de chauffeur even vragen)
Statiegeld pallets brengen we u niet in rekening, maar halen we wel weer op. We berichten u enkele dagen na aflevering wanneer we de statiegeld pallets weer komen ophalen. Statiegeld pallets blijven eigendom van ons bedrijf, indien we deze niet retour kunnen halen.

Vragen:

Bel of mail gerust, we staan je graag te woord.

 

 

 

 

 

 

 

Advies nodig?

Stuur een WhatsApp bericht
met jouw vraag en/of foto van
jouw probleem naar 06 33 05 94 60

Of bel het verkoopteam
0566 – 840 367

Openingstijden

Maandag 08:00 – 17:00
Dinsdag 08:00 – 17:00
Woensdag 08:00 – 17:00
Donderdag 08:00 – 17:00
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 09:30 – 12:00
Zondag Gesloten