Sluit
0 Menu

Je bent hier: HomeKlantenserviceBedenktijd

Bedenktijd

De afnemer, die de overeenkomst als consument is aangegaan, heeft gedurende 14 dagen na de ontvangst van de goederen het recht de overeenkomst (zonder opgave van reden) te ontbinden. De afnemer kan het recht uitoefenen door kennisgeving daarvan binnen 14 werkdagen aan bouwmaterialenleverancier.nl per post, fax of e-mail.
In geval van ontbinding is de afnemer verplicht de ontvangen zaak binnen 14 dagen na kennisgeving van ontbinding aan bouwmaterialenleverancier.nl terug te zenden en in de staat waarin de afnemer de zaak heeft ontvangen: Bouwmaterialenleverancier.nl  moet binnen 14 dagen na ontbinding het product in bezit hebben.
In een nette verpakking, compleet, niet beschadigd, niet gemonteerd geweest, en ongebruikt. De kosten en risico van het terugzenden van de zaak zijn voor rekening van afnemer. Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retourzendingen worden door ons geweigerd. Geretourneerde materialen worden binnen 14 dagen na binnenkomst aan u gecrediteerd en overgemaakt op uw opgegeven rekening.

Het recht op ontbinding is niet van toepassing op de aankoop van producten, waarbij verzegelingen zijn verbroken, producten specifiek voor u besteld, gemaakt of geassembleerd en zaken die:

  • Tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de afnemer
  • Duidelijk van persoonlijke aard zijn
  • Door hun aard niet terug kunnen worden gezonden
  • Snel kunnen bederven of verouderen
  • Speciaal besteld of gemaakt zijn