Sluit
0 Menu

Je bent hier: HomeFermacell

Fermacell

Fermacell, uitstekend isoleren

Fermacell is de ideale (geluids)isolatie van jouw wand, plafond of vloer.

Met de Fermacell vloerplaat 2E32 leg je snel en eenvoudig een vlakke ondervloer. De Fermacell vloerelementen zijn geschikt voor alle soorten vloeren. Fermacell vloerelementen zijn in het bijzonder geschikt voor het renoveren en isoleren van houten en betonnen vloeren. Maar ook zijn Fermacell vloerelementen een uitstekende geluidsissolatie

Onze Fermacell vloerplaten (Fermacell vloerplaat 2E32) zijn lichtgewicht en door de droge en snelle constructiemethode bespaar je met Fermacell veel tijd. Zodra de Fermacell montagelijm droog is kun je over de Fermacell vloerplaten lopen en direct starten met het leggen van de vloer. Door de dikte van 30 mm zorgen ze voor extra warmte isolatie.

  Fermacell heeft een snelle constructie
  Fermacell is brandwerend met maar liefst 60 minuten
  Fermacell heeft een uitstekende geluidsisolatie

Afmeting Fermacell vloerplaat 2E32 1500 x 500 x 30 mm (= 0,75 m²)

  Voor 12.00 besteld, morgen in huis

Samen met onze Fermacell producten kun je snel aan de slag

Meer comfort met Fermacell

Fermacell is al meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van innovatieve vloersystemen die
voldoen aan de meest uiteenlopende en hoogste bouweisen. Zelfs voor toepassing in zwaar
belaste ruimtes, zoals in kantoor- en bedrijfsgebouwen, ziekenhuizen, scholen en hotels zijn Fermacell vloerelementen de ideale oplossing. De elementen zijn gecertificeerd: Europese Technische Goedkeuring ETA nr.03/006

Bouwmaterialen leverancier, dé Fermacell leverancier

Bouwmaterialen Leverancier is officieel leverancier van Fermacell producten en aangesloten bij Webshop Keurmerk. Hierdoor ben je verzekerd van een goede afhandeling van bestelde Fermacell producten en eventuele klachten.

Bestel je vandaag voor 12 uur Fermacell Vloerplaten samen met de Fermacell egalisatiekorrels, Fermacell snelbouwschroeven, Fermacell montagelijm en/of Fermacell randstroken, dan kun je morgen al aan de slag!

Direct naar:

Altijd. Service.

  • Je kunt met iDeal veilig betalen
  • Je ontvangt status updates via e-mail